ЦДГ № 72 “Усмивка”, кв.Овча купел, София

Празник на плодородието с игри и смях на деца, родители и учители в ЦДГ 72 "Усмивка", кв. Овча купел

Меню: 

Празникът на плодородието в ЦДГ №72 "Усмивка" изпълни двора на детската градина и половината квартал със смях и радост. Децата заедно с родителите и учителите бяха подготвили красиви, усмихнати и вкусни игри и изненади. Имаше зеленчуци, които се бяха превърнали в приказни същества и музикални инструменти, песни и стихчета за градинката и най-интересното... забавлявахме се от сърце със състезания и игри заедно с родителите, в които главни герои бяха зелките и морковите... и толкова много смях с мама, тати и учителките от детската градина.

 

Скъпи гости на празника бяха г-жа Христина Семерджиева - кмет на район "Овча Купел", г-н Емил Миков, главен експерт от Дирекция "Образование" на Столична община, г-жа Мария Младжова, главен специалист "Просвета и култура" към район "Овча купел" и г-жа Таня Иванова, директор на ЦДГ № 161 "Ласка", Овча купел. Сърдечни благодарности за сърдечния празник и всеотдайната грижа към децата и към градинката.

 

 

Subscribe to RSS - ЦДГ № 72 “Усмивка”, кв.Овча купел, София

Контакти

Ако ви харесва идеята. Ако и вие искате да направите вкусна био-градинка и във вашата детска градина, училище или квартал... Ако искате да се включите в СОЛИДАРНА АКЦИЯ за изработване на градинката. Ако желаете да споделите ресурси, опит, знание в тази област, пишете ни, и ние ще се свържем: [email protected]

Go to top