ОДЗ 13 "Детска радост", гр. Варна

Засаждане

Днес отново излязохме в двора на детската градина и засадихме огнени невени в нашата " Раковинка" с децата от II Б група.

Солидарна акция – засаждане на повдигнатите лехички

ОДЗ 13 „Детска радост” Варна, проведе втора Солидарна акция – засаждане на повдигнатите лехички.Интересно и вълнуващо бе за всички нас- деца, ,родители, учители ,съмишленици да се запознаем и приложим принципите на алелопатията .През благоприятните дни според био-динамичния лунен календар на М.Тун, посадихме нови групи от „приятели-растения”-грах,салатки и копър; чесън,моркови и лук; тиквички,спанак,червено цвекло и репички.А в спиралата на билките „заживяха”: мащерка /горска и лимонова/, мерудия, маточина, мента, салвия, чубрица , гюзум, лющян, самардала.Сред всички тях, ще грейнат огнени невени!

Subscribe to RSS - ОДЗ 13 "Детска радост", гр. Варна

Контакти

Ако ви харесва идеята. Ако и вие искате да направите вкусна био-градинка и във вашата детска градина, училище или квартал... Ако искате да се включите в СОЛИДАРНА АКЦИЯ за изработване на градинката. Ако желаете да споделите ресурси, опит, знание в тази област, пишете ни, и ние ще се свържем: [email protected]

Go to top