Покана: Солидарна акция за създаване на РАСТЯЩАТА КЛАСНА СТАЯ в двора на 107 ОУ "Хан Крум", София

Меню: 

Мили приятели, най-сърдечно ви каним, на 18 април 2015, да подарим на децата и на себе си няколко часа креативно и усмихнато ВРЕМЕ ЗАЕДНО, като създадем вкусна био-градинка в училищния двор - място за радост, красота и учене чрез преживяване.

* КЪДЕ: София, кв. Лозенец, ул. Димитър Димов 13
* КОГА: 18 април (събота) 2-15
* ЧАС: 10 до 16 часа
* НОСЕТЕ СИ: дрехи, ръкавици и инструменти за градинарстване, сандвичи за обяд, и ... доброто настроение.
* ЗАЕДНО: Доведете децата! Поканете и приятели!

* КАКВО ЩЕ ПРАВИМ: ще поканим Природата в училищния двор като култивираме зоните на ерозия, ще създадем повдигнати лехи за ядивни и билкови растения, ще създадем пътечки и зона за наблюдение използвайки принципите на пермакултурния дизайн и натуралното земеделие, ще учим, ще играем, ще създадем градинка, ще засадим живот, ще надпишем табелки, ще засадим първите растения в интензивни еко-системи на малка площ.

* КАКВО ЩЕ НАУЧИМ: как заедно можем да създадем образователна вкусна био-градинка в градска среда, прилагайки принципите и техниките на Пермакултурния дизайн, как да учим от Природата.

FACEBOOK: www.facebook.com/groups/107ou/

ЗА КОНТАКТ: тел. 0896 86 06 40 или може да ни пишете от ТУК

Контакти

Ако ви харесва идеята. Ако и вие искате да направите вкусна био-градинка и във вашата детска градина, училище или квартал... Ако искате да се включите в СОЛИДАРНА АКЦИЯ за изработване на градинката. Ако желаете да споделите ресурси, опит, знание в тази област, пишете ни, и ние ще се свържем: [email protected]

Go to top