Дарителска кампания в подкрепа на Вкусните градинки "Създавам, Радвам се, Споделям", 2021

Скъпи приятели и колеги,

Благодарим ви за огромния интерес! Само за 48 часа беше изчерпан лимитът от общо 60 Наръчника, които имаме възможност да дарим и изпратим в рамките на дарителската камания, която реализираме благодарение на финансовата подкрепа събрана чрез кампанията DMS GRADINA
.

Днес екипът на Фондация ЗАЕДНО, успешно изпрати по Еконт по един брой от Наръчник за Вкусната образователна градинка за участници от цялата страна.

Даренията получиха повече от 60 организации (детски градини, училища, читалища и детски образователни центрове) от градовете: Ардино, Болярово, Бяла Слатина, Враца, Вълчедръм, Джебел, Добрич, Елхово, област Ямбол, Ихтиман, Карнобат, Кърджали, Лом, Монтана, Нова Загора, Пловдив, Приморско, Русе, Свищов, Сливен, Смолян, София, Стралджа, Шумен, Ямбол и по-малките населени места - с. Лехчево, с. Медковец, с. Ситово, общ."Родопи", с. Смоляновци, общ. Монтана, с. Търън, обл. Смолян, с.Герман, с.Скалица, с. Бързия, с. Кабиле, с. Ковачица, с. Кукорево и други.
 
Искрено се надяваме, че тази малка книжка ще донесе ново и голямо вдъхновение, идеи и увереност за реализация на тази стара като света и така любима на всички, образователна и екологична практика - ученето чрез преживяване сред живата природа във вкусната градинка.
 
Желаем ви успех и изобилна реколта от здраве, радост, вкусни плодове и зеленчуци и безброй нови умения за живота.
 

Екипът на "Вкусните образователни градинки" към Фондация ЗАЕДНО, обявява дарителска кампания в подкрепа на каузата, под надслов "СЪЗДАВАМ - РАДВАМ СЕ - СПОДЕЛЯМ, 2021" и ще дари първите 60 броя от печатното издание на Наръчника за учене чрез преживяване "Вкусната градинка" на представители на образователни екипи и организации от цялата страна, които заявят интерес като попълнят Форма за кандидатстване.

✿ Какво е Вкусната образователна градинка?
Повече информация за инициативата може да научите от www.gradinka.zaedno.net.

✿ Какво е Наръчникът за Вкусната градинка?
Пълноцветно издание, което съдържа 148 цветни страници изпълнени със стратегически насоки, споделен опит и добри практики за изработка на проект, изграждане и развитие на пълноцена и изобилна образователна градинка, както и колекция от 65 образователни занимания и игри за деца и възрастни в градината. Повече информация може да намерите тук - https://gradinka.zaedno.net/book

✿  За кого е полезен Наръчникът за Вкусната градинка?
За учители от детската градина или началните класове на училището, студенти по педагогика и родители и всички, които искат да подарят на децата си пълноценна среща с живата природа създавайки растяща класна стая, в която децата се учат да отглеждат органично чиста храна чрез лично преживяване и развиват пълноценно своята сетивност, интелект и емоции.

✿ Кой може да кандидатства, за да получи безплатен екземпляр от Наръчник за Вкусната градинка?
Детски образователни организации - общински детски градини и училища, тренинг центрове, читалища,  кооперативи и НПО, които имат интерес и желание да се запознаят с концепцията на Вкусната образователна градинка, имат желание да създават своя образователна градина или вече имат такава и искат да обогатят своите познания за това как да превърнат Градината в "растяща класна стая" и да добият нови идеи и насоки за образователни занимания и игри с децата в нея.

✿ Краен срок за за участие - 20 февруари 2021 г.
*** Забележка: Кампанията е активна до изчерпване на количествата.
*** Класирането на участниците става по поредност на заявката, а не на конкурентен принцип.

✿ Как ще получите дарението от Наръчник за Вкусната градинка?
* Всяка организация, подала заявка, ще получи един брой от Наръчника по куриер.
* Пратките ще бъдат изпратени до посочен от вас ОФИС НА ЕКОНТ откъдето ще трябва да си я вземете.
* Разходите за куриерската услуга са включени в дарението.

✿ Как се кандидатства?
Моля, попълнете формата за кандидатстване за дарение, която се намира ТУК

✿ За допълнителни въпроси:
* Пишете на е-мейл: [email protected]

✿ С благодарност - тази инициатива се реализира благодарение на средствата събрани чрез солидарния принос на много хора от общността чрез дарителската кампания - DMS GRADINA. От сърце благодарим!


 

Контакти

Ако ви харесва идеята. Ако и вие искате да направите вкусна био-градинка и във вашата детска градина, училище или квартал... Ако искате да се включите в СОЛИДАРНА АКЦИЯ за изработване на градинката. Ако желаете да споделите ресурси, опит, знание в тази област, пишете ни, и ние ще се свържем: [email protected]

Go to top