Наръчник за учене чрез преживяване "Вкусната градинка"

Скъпи приятели,
с радост споделяме, че второто, преработено и допълнено издание на Наръчника за Вкусната градинка е вече факт. Той съдържа 148 цветни страници изпълнени със стратегически насоки, споделен опит и добри практики за изработка на проект, изграждане и развитие на пълноцена и изобилна образователна градинка, както и богата колекция от образователни занимания и игри за деца и възрастни.

Създадохме тази книга с много обич и професионализъм, събирайки опита, радостта и вдъхновението от създаването на повече от 30 учебни градинки из цялата страна. Посветихме повече от 9 години в усилия за създаване и подкрепа на идеята за "вкусните градинки",  защото вярваме, че по този начин подаряваме на децата си радост и незабравими уроци от природата по всичко, и също - креативен подход към живота и грижовно отношение към всичко живо, и най-ценното - даряваме им възможност да развиват пълноценно сетивата, интелекта и емоциите си, чрез богатството на личното преживяване сред Природата.

Цената на Наръчника е 25 лева.

Може да поръчате от ТУК >>>


Наръчникът е продукт с кауза - всички приходите ще бъдат използвани за подкрепа и развитие на нови образователни градинки за децата на България.

С грижа към околната среда, избрахме да отпечатаме ограничен тираж, затова няма да го намерите в книжарската мрежа.

От сърце БЛАГОДАРИМ!

Екипът на Фондация ЗАЕДНО - общуване за подкрепа и развитие

  

 

 

Контакти

Ако ви харесва идеята. Ако и вие искате да направите вкусна био-градинка и във вашата детска градина, училище или квартал... Ако искате да се включите в СОЛИДАРНА АКЦИЯ за изработване на градинката. Ако желаете да споделите ресурси, опит, знание в тази област, пишете ни, и ние ще се свържем: [email protected]

Go to top