Форма за ЗАЯВКА НА ИНТЕРЕС за участие в КОНКУРС за мини-проекти за създаване на "вкусни образователни био-градинки"

Уважаеми колеги и партньори,

Ако планирате да кандидатствате в Конкурса за мини-проект за създаване на демонстрационна вкусна био-градинка, е важно предварително да се запознаете с концепцията за ВКУСНАТА БИО-ГРАДИНКА на www.gradinka.zaedno.net и с НАРЪЧНИКЪТ за учене чрез преживяване във Вкусната Био-Градинка www.gradinka.zaedno.net/toolkit.

Тези материали ще ви запознаят с идеята на проекта и също с отделните стъпки и дейности, които ще трябва да реализирате и вие, ако бъдете избрани за финансиране на мини-проекта.

Конкурсът се провежда в рамките на проект "СОЛИДАРНА МРЕЖА НА ВКУСНИТЕ ОБРАЗОВАТЕЛНИ БИО-ГРАДИНКИ В БЪЛГАРИЯ", в периода ноември 2013 – юли 2014, Фондация “ЗАЕДНО – общуване за подкрепа и развитие”, с финансовата подкрепа на Конфедерация Щвейцария, чрез “Фонд за реформи свързани с гражданското общество”.
След попълване на Формата за ЗАЯВКА НА ИНТЕРЕС, ще получите на посочения от вас е-мейл адрес

Формулярът за участие.

За допълнителна информация или въпроси, моля пишете на: е-мейл: biogradinka @ gmail.com

ФОРМА ЗА ЗАЯВКА НА ИНТЕРЕС:

Контакти

Ако ви харесва идеята. Ако и вие искате да направите вкусна био-градинка и във вашата детска градина, училище или квартал... Ако искате да се включите в СОЛИДАРНА АКЦИЯ за изработване на градинката. Ако желаете да споделите ресурси, опит, знание в тази област, пишете ни, и ние ще се свържем: [email protected]

Go to top